Ordlyd

LANDSKABSSKRIFTER

Landskaber er det som vi ser på og færdes i, men at de også er tilstede immanent i os selv, er de færreste sig bevidst. Landskab sætter aftryk i sjælen, hvor den end så sidder, men menneskets sjæl har også bo derude i landskabet, arven fra århundredes udveksling af liv. Dermed er vi, mennesket såvel som naturen indbyrdes forbundet og part i et kulturelt fællesskab. Et sammenvær vi mest oplever i harmoni. Men som vejrliget gerne avler destruktion, vil de menneskelige relationer ligeledes forandre vort landskab. Derfor bygger vi åndelige samlingsmærker med ord og sten

ÅBNRUM PRÆSENTERER ET UDVIDET ORDLYDS EMSEMBLE ill.partitur hjemmeside

        i en scenisk udgave af i en digtsamlingen; Partitur i Landskabet

Slip den hjemlige bordkant og tag med på en rejse i landskabet i fem vidder med tilstedværet som lyst og nød – liv eller død – sort og hvidt – stormfuldt eller blidt. Dit og mit i indbyrdes modsætning udsat for musik, billed, lyrik, dans og sang fra en nær horisont, der indimellem bringer os nærmere vore rødder. Og det gror i vor fælles billedbog med indre og ydre landskaber, som vi nu giver ordet.

2 – 3 & 9-10 november kl 16.00. Åben Scene Godsbanen Århus Billetter ved indgangen Yderlig information: www. trans-form.dk/aabnrum For interesserede i ÅbnRum´s arbejdsprincipper vil der være et a la carte symposium den 3 & 10 nov. begge dage kl. 11.00 – 13.00 på Scenen.

LÆS MERE UNDER PROJEKTER I ÅBN RUM

Leave a Reply

Your email address will not be published.